ÎNTOARCEREA UNUI PRODUS

Conform Legii privind protecția consumatorilor (LPC) marfa primită de client, din cauza naturii comerțului de Internet, poate fi înapoiată în termen de 14 zile, fără unele motive explicite pentru aceasta, este suficient ca starea mărfii să fie identică cu cea în care a fost primită, este utilizată numai pentru probă, nu este deteriorată întregimea ambalajului și are un aspect comercial nedeteriorat (toate etichetele, stickerele și altele).

Aveți dreptul de a întoarce produsul din comanda efectuată în cadrul termenului de 14 zile calendaristice, fără obligația explicită să indicați cauza pentru decizia dvs., terminându-se termenul de întoarcere a produsului după expirarea acestui termen de 14 zile calendaristice, începând de la data livrării.

Pentru a-și exercita dreptul de întoarcere, trebuie s-o notificați pe Running Zone privind intenția dvs., scriind numărul comenzii sau numărul facturii împreună cu numele și IBAN contului bancar al titularului, la care trebuie să fie recuperată suma, și o solicitare explicită cu privire la faptul că refuzați comanda respectivă livrată. Este recomandabil să utilizați formularul de întoarcere și înlocuire a comenzii, care însoțește fiecare livrare.

În cazul de întoarcere a comenzii, Running Zone va recupera valoarea plătită a produsului înapoiat, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați notificat cu privire la refuzul dvs. Valoarea datorată va fi recuperată prin virament bancar.

Running Zone își păstrează dreptul de a înmâna plata sumelor, până când nu primește produsele înapoi și se asigură că nu sunt cu un aspect comercial deteriorat și există toate etichetele, stickerele și documentele care însoțesc produsul.

Atunci când produsul primit nu este de mărimea corectă sau nu îndeplinește așteptările dvs., cu plăcere îl vom înlocui cu un alt produs sau mărime. Vă rog, nu înlăturați eticheta și stickerele înainte de a măsura produsul/ele primit/e, deteriorând aspectul comercial al acestuia. Running Zone își păstrează dreptul de a trimite un alt produs, după ce primește cel înapoiat și se asigură cu privire la aspectul său comercial. Înlocuirea se întâmplă în cadrul termenului de 48 de ore de la primirea produsului înapoiat (sâmbătă și duminică, precum și zilele de sărbători și zilele de odihnă pot majora termenul de înlocuire).

Ce să faceți dacă doriți să înapoiați sau să înlocuiți un produs?

  • Contactați Running Zone prin formularul de contact sau utilizați formularul pentru întoarcere de produs, care este pe spatele facturii, cu care ați primit produsul/produsele.
    Pentru a recupera suma plătită de Dvs., vă rog nu omite să acordați un cont bancar, în care să primiți suma.
  • Produsul care doriți să întoarceți sau înlocuiți, împreună cu formularul completat de întoarcere sau înlocuire, vă rog trimiteți la adresa: loc. Sofia, CP 1799, Mladost 2, bl. 261Е, magazinul 1, “Running Zone” ООD, tel: +359 2 423 35 35 și e-mail: info@runningzone.bg.

Vă rog, aveți în vedere faptul că cheltuielile legate de întoarcerea și/sau înlocuirea vor fi suportate de Dvs.