MODURI DE PLATĂ ȘI LIVRARE

LIVRARE

Toate comenzile, efectuate prin magazinul de internet Running Zone se livrează prin societatea de curierat Econt Express în cadrul termenului de 48 ore de la confirmarea comenzii din partea Running Zone,  cu excepția comenzilor efectuate sâmbătă și duminică și în timpul zilelor de sărbătoare și zilelor de odihnă. Comanda se confirmă prin telefon înainte de efectuare.

În cazul de o comandă în cuantum total de peste 150.00 BGN și plată prin card bancar, virament bancar sau ramburs – livrarea este gratuită.

Pentru comenzi în cuantum mai mic de 150.00 BGN va fi adăugat un preț de 5.50 BGN pentru livrare la adresa indicată sau preț de 3.50 BGN pentru livrare până la un birou al societății Econt Express.

PLATĂ

Pentru confortul clienților sale, magazinul online www.runningzone.bg acordă următoarele posibilități de plată:

În numerar la primire (ramburs)

La livrarea mărfii plătiți suma datorată curierului. Nu plătiți nimic suplimentar, toate cheltuielile legate de livrare sunt indicate în valoarea totală a comenzii.

Carduri de credit și de debit

Primim plăți directe internaționale și naționale cu carduri de credit de tipul VISA, VISA Electron, MasterCard sau Maestro utilizând o legătură directă cu terminalele Borika.